Naše kanapky sú malé kúsky na francúzskej kváskovej bagete, ktoré sú nabité kvalitnými surovinami, ako je steak alebo foie gras, vegánske špeciality a domáce nátierky, ako aj tradičné suroviny, ako je šunka a syr, a to všetko v tej najlepšej možnej kvalite. Na ich prípravu používame zdravé ingrediencie, ako je himalájska soľ, kokosový cukor, extra panenský olivový olej a mnohé ďalšie. Sme hrdí na to, že vytvárame kanapky, ktoré nielen skvele vyzerajú, ale aj úžasne chutia. Našim zákazníkom sa snažíme poskytnúť jedinečný zážitok z jedla, ktorý na nich urobí úplný dojem.
Minimálna objednávka kanapiek je 5 kusov. Môžete si namiešať vlastné kanapky z našej ponuky
Naše Kanapky majú v priemere 6x8 cm a vážia zhruba 60 -70g. Odporúčame 2-3 kanapky na osobu. Určite nie sú iba na jeden hryz :)
Kanapky nie sú len sendviče, sú to umelecké diela. Pri ich výrobe sa zameriavame na kvalitu, čerstvosť a estetiku. Používame prvotriedne suroviny, všetky objednávky starostlivo spracovávame a vždy nakupujeme a pripravujeme všetko čerstvé na objednávku. Každé kanapé je vyrobené dôkladne a ručne, aby prišlo čerstvé a čo najkrajšie v čase, ktorý si vyberiete.
Objednávky je potrebné uhradiť pred doručením alebo v hotovosti pri prevzatí. Žiaľ, pri prevzatí nie je možné platiť kartou.
Faktúry sa vystavujú len stálym zákazníkom a zálohová faktúra musí byť uhradená pred doručením objednávky. Pre viac informácií nás prosím kontaktujte.
Samozrejme. Kanapky Vám vieme doručiť. Objednávky nad 100 € majú dopravu v rámci Bratislavy zdarma, inak je cena doručenia v Bratislave 3,99 €. Pre individuálne nacenenie mimo BA, nám prosím napíšte email na info@kanapky.sk
Žiaľ, nie sme cateringová spoločnosť a nemôžeme vám poskytnúť cateringové vybavenie, ako napríklad riad, stoly, výčapy piva atď.
Áno, zameriavame sa aj na veľké podujatia, ak máte záujem, kontaktujte nás a my vám radi poskytneme viac informácií.
Kanapky vám budú doručené v krabici s hodvábnym papierom a nemusíte ich nosiť na tácke, aj v krabici vyzerajú veľmi esteticky.
LÁTKY ALEBO VÝROBKY SPÔSOBUJÚCE ALERGIE ALEBO NEZNÁŠANLIVOSŤ (na základe nariadenia EÚ 1169/2011) 1. Obilniny obsahujúce glutén (lepok), konkrétne pšenica obyčajná, raž, jačmeň, ovos, pšenica špalda, cirok alebo ich hybridné odrody, a výrobky z nich okrem: a) glukózových sirupov na báze pšenice vrátane dextrózy (1); b) maltodextrínov na báze pšenice (1); c) glukózových sirupov na báze raže; d) obilnín použitých pri výrobe alkoholických destilátov vrátane etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu. 2. Kôrovce a výrobky z kôrovcov. 3. Vajcia a výrobky z vajec. 4. Ryby a výrobky z rýb okrem: a) rybacej želatíny používanej ako nosič vitamínov alebo karoténových prípravkov; b) rybacej želatíny alebo rybacieho gleja používaných ako prostriedky na čírenie piva a vína. 5. Arašidy a výrobky z arašidov. 6. Sójové bôby a výrobky zo sójových bôbov okrem: a) úplne rafinovaného sójového oleja a tuku (1); b) zmesí prírodných tokoferolov (E 306), prírodného D-alfa tokoferolu, prírodného D- alfa-tokoferolacetátu, prírodného D-alfa-tokoferolsukcinátu sójového pôvodu; c) rastlinných olejov vyrobených z fytosterolov a esterov fytosterolov zo sójových bôbov; d) rastlinného stanolesteru vyrobeného z rastlinných olejových sterolov zo sójových bôbov. 7. Mlieko a mliečne výrobky (vrátane laktózy) okrem: a) srvátky použitej na výrobu alkoholických destilátov vrátane etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu; b) laktitolu. 8. Orechy, konkrétne mandle (Amygdalus communis L.), lieskové oriešky (Corylus avellana), vlašské orechy (Juglans regia), kešu oriešky (Anacardium occidentale), pekanové orechy [Carya illinoinensis (Wangenh.) Koch], brazílske orechy (Bertholletia excelsa), pistáciové oriešky (Pistacia vera), makadamové orechy a queenslandské orechy (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich okrem orechov používaných na výrobu alkoholických destilátov vrátane etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu. 9. Zeler a výrobky zo zeleru. 10. Horčica a výrobky z horčice. 11. Sezamové semeno a výrobky zo sezamových semien. 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l z hľadiska celkového obsahu SO2, ktoré sa majú počítať pri výrobkoch určených na priamu konzumáciu alebo po obnovení podľa pokynov výrobcov. 13. Vlčí bôb a výrobky z vlčieho bôbu. 14. Mäkkýše a výrobky z mäkkýšov.